Fuqizoni biznesin tuaj me software nga OneTech dhe Microsoft

Platformat software të OneTech ndihmojnë punonjësit të punojnë më thjeshtë dhe në mënyrë produktive. Kur njerëzit kanë mundësinë të punojnë ashtu si dëshirojnë, me mjetet që duan, mund ta bëjnë punën e tyre më shpejt dhe më mirë.

Zgjidhje

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Në qoftë se biznesi juaj është duke u rritur dhe është gati për të ndërmarrë më tepër mundesi, OneTech është një partner i çertifikuar nga Microsoft dhe I gatshem te ju ofroje ekspertizen me te larte per implementimin e zgjidhjes Microsoft Dynamics 365 Business Central. D365BC ndihmon bizneset të automatizojnë proceset e shitjeve, blerjet, logjistiken, magazine, prodhimin, kontabilitetin etj.

Ne jemi këtu për të implementuar për ju:

Menaxhimin financiar dhe kontabilitetin
Prodhimin dhe proceset logjistike
Shitjet dhe shërbimet
Menaxhimin e projekteve
Inteligjencën e biznesit
Magazinimim

Me shume

Zgjidhje

Retail One

Retail One është një zgjidhje e dedikuar për shitjet me pakicë per rrjetet e dyqaneve, supermarketeve, bareve dhe restoranteve. Zgjidhjet tona gjithëpërfshirëse të dedikura per retail ju ofrojne një kontroll 360 grade te biznesit tuaj. Zgjidhja modernizon procedurat e inventarizimit, shitjet nga terminalet POS, Mobile duke ju ofruar klientëve tuaj një përvojë të jashtëzakonshme të blerjeve në Omni- Channel.

Me shume

Zgjidhje

Sales One

Sales One eshte nje zgjidhje e dedikuar per stafin e shitjeve ne terren. Eshte integruar ne menyre native me Dynamics 365 Business Central, Nav, Navision. Mund te punoje komplet offline dhe sinkornizohet me sistemin sapo te kete konektivitet. Suporton te gjitha aktivitetet e shitjeve, route, oferta, porosi, fatura shitje, kthime, kontroll gjendje inventari, transferime etj. Suporton plotesisht gjurmueshmerine me data skadence dhe lotete.

Me shume

Zgjidhje

E-Commerce

Nëse po kërkoni të zgjeroni biznesin tuaj ekzistues dhe të ndërtoni një qendër tregtare virtuale, në produktin tonë do të gjeni opsionet dhe mjetet e nevojshme për të krijuar një dyqan tërheqës online të integruar plotësisht me Dynamics 365 Business Central (Navision).

Me shume

Zgjidhje

WMS One

WMS One fut teknologjitë e reja në magazinen tuaj te cilat  përmirësonë aftësitë konkurruese në një treg sfides. WMS One është integruar natyrshëm në Microsoft Dynamics Nav, Dynamics 365 Business Central.

Zgjidhje

Business Intelligence

Zgjidhja jonë është krijuar për të procesuar dhe analizuar sete tëdhënash ne volume te medha dhe për të paraqitur gjetjet analitike në raporte, përmbledhje, grafik, tabela dhe harta për t’u ofruar përdoruesve njohuri të detajuara në lidhje me gjendjen e biznesit.

Zgjidhje

HR & Payroll

Burimet Njerëzore dhe listëpagesa është dizenjuar për të ndihmuar profesionistët e BNJ që të luajnë një rol më strategjik në një treg konkurrues gjithnjë e në rritje. HR&Payroll One ndihmon departamentin e BNJ që të bëhet një funksion më I drejtuar nga biznesi dhe do të sigurojë aftësinë për të mënaxhuar proceset në mënyrë efektive duke filluar nga menaxhimi procesi I rekrutimit deri në llogaritjen komplekse të pagave