Sherbime Upgrade

Qendroni ne tekonologjite me te funidt Microsoft

Tranzicion i shpejte ne Dynamics 365 Business Central

Ofrojme njohuri te thella ne te gjitha versionet e Dynamcis. Ekipi jone i certifikuar e kthen projektin tuaj ne nje histori suksesi

Ekspert te Certifikuar

Ne projektet tona marrin pjese staf me nivelin e ekspertizes se kerkuar nga projekti.

Kaloni ne versionin e Fundit

Na kontaktoni per te marre nje vlersim te plote dhe plan pune per kalimin ne versionet me te fundit te Microsoft

OneTech njeh Upgrades

Ne e dime qe Upgrade nuk eshte vetem ceshtje zhvillimi, por ky proces kerkon nje kordinim shume te mire me klientin per te orgnizuar fazat dhe tasket e nevojshme