Software për menaxhim biznesi i cili është gati për industrinë tuaj.

Cdo industri përballet me sfida unike. Kapërceni ato me një software të gatshëm të menaxhimit të biznesit, që është një zgjidhje e shpëjtë dhe fleksibël nga Microsoft & OneTech.

Distribucion

Optimizimi i inventarit

Ndiqni dhe analizoni inventarin, shmangi stokun e tepërt, furnizohuni ne kohe.

Integrim me MS Office

Eksportoni lehtësisht të dhëna nga Dynamics 365 Business Central te programet e njohura të tilla si Word dhe Excel për të kryer analiza të mëtejshme.

Pamje 360 Grade

Kryeni analiza te sakta të shitjeve, matni nivelet e shërbimeve, marzhet dhe kryeni parashikime mbeshtetur ne shifra.

Menaxhim Debitoresh

Automatizoni kontrollet e debise, krijoni listë debitorësh, gjeneroni emaile të automatizuara etj.

Gjurmueshmëria e produkteve

Gjurmoni me anë të lot-eve, batch-eve ose numrat e dërgesave duke lejuar që produktet të gjurmohen në të gjithë zinxhirin e furnizimit duke mundesuar se kur dhe kujt I janë shitur produktet.

Magazine Dixhitale

Përpunim më i shpejtë dhe më i saktë duke përdorur pajisje profesionale mobile skanimi për të zvogëluar gabimet njerëzore.

Retail

Thjeshtoni proceset e shitjes

Rregulloni biznesin tuaj me nje zgjidhje te integruar qe mbulon gjithe proceset e shitjes me pakice.

Mbikeqyrni biznesin nga zyrat qendrore

Menaxhoni gjithe aktivitetin tuaj nga zyra qendrore: monitoroni shitjet, nivelet e stokut/inventarit dhe produktivitetin.

Garantoni sherbim te panderprere

Ofroni klienteve tuaj nje sherbim te shkelqyeshem, pasi zgjidhjet tona fleksibel mund te funksionojne dhe offline.

Arrini/ kapni konsumatoret modern

Njoftoni klientet tuaj kur porosite e tyre jane gati per t’u terhequr permes email-it, sms dhe njoftimit ne aplikacionin celular.

Prodhim

Te dhena ne kohe reale

Me shikueshmeri ne te dhena ne kohe reale, mund te permiresoni saktesine e parashikimeve dhe te menaxhoni me mire prodhimin, qe do te thote kohe e reduktuar e drejtimit, menaxhim me te mire te inventarit dhe cilesi me te larte.

WMS

Me funksionalitetin e avancuar te menaxhimit te magazines, ju mund te perballoni cdo kerkese shtese.

Ndarja e informacionit

Aftesia per te siguruar informacion te tille si njoftimet paraprake te ngarkesave te partnereve tregtar/ furnitoreve eshte kritike. Me qasje te shpejte fleksibel ne te dhenat, mund te ndani ne menyre efikase informacione te rendesishme.

Metoda Specifike

Menaxhim prodhimi me porosi, prodhimi te vazhdueshem, asamblime etj.

Ushqimore dhe Pije

Gjurmueshmeria

Caktoni karakteristikat e loteve perfshire skadencen. Gjurmoni dhe ndiqni produktet me vizibilitet te plote te te gjitha lendeve te para dhe gjysme produkteve ne te gjitha fazat e zinxhirit te furnizimit, duke perdorur procese elektronike te automatizuara

Farmaceutika

Merrni vendime te mencura

Me nje pamje te qarte te biznesit tuaj, perfshire shitjet, departamenti juaj I finances do te jete ne gjendje te marr vendime me te shpejta.