Siguri dhe pajtueshmëri e përmirësuar.

Migrimi i gjithë aplikacioneve të biznesit në cloud mund të jetë komplekse dhe konsumim kohe për stafin tuaj të IT-së. Ekspertët tanë të OneTech i lehtësojnë ngarkesën ekipit tuaj, rrisin efikasitetin, ulin kostot e panevojshme dhe më e rëndësishmja, parandalojnë shkeljet e sigurisë dhe çështjet e pajtueshmërisë.

Çfarë është Azure?

Azure është e sigurt

Migrimi i gjithë aplikacioneve të biznesit në cloud mund të jetë komplekse dhe konsumim kohe për stafin tuaj të IT-së. Ekspertët tanë të OneTech i lehtësojnë ngarkesën ekipit tuaj, rrisin efikasitetin, ulin kostot e panevojshme dhe më e rëndësishmja, parandalojnë shkeljet e sigurisë dhe çështjet e pajtueshmërisë.

Azure është globale

Me qendrat e të dhënave në më shumë rajone se çdo ofrues tjetër i cloud, Azure siguron një shtrirje globale me prezencë lokale që u nevojiten shumë bizneseve dhe organizatave, duke i lejuar ata të ulin koston, kohën dhe kompleksitetin e funksionimit të një infrastrukture globale ndërsa plotësojnë nevojat e vendbanimit të të dhënave lokale.

Azure është e ardhmja

Ardhja e cloud-it dhe teknologjive inteligjente po zbulon skenarë të rinj të cilët nuk ishin bërë të mundshëm deri më tani. Sensorët inteligjentë dhe pajisjet e lidhura të (IoT) tani na lejojnë të kapim të dhëna të reja nga pajisje industriale: nga fabrikat te fermat, nga qytetet inteligjente te shtëpitë. Dhe nëse është një makinë apo edhe një frigorifer, pajisjet e reja janë gjithnjë e më shumë të lidhura me cloud-in automatikisht.

Shërbimet Azure të menaxhuara

Ofertat e Shërbimeve Azure të menaxhuara përdorin përvojën tonë në vite me Azure për të mbrojtur, migruar dhe ekzekutuar aplikacione në Microsoft Cloud

Shërbimet Dynamics të menaxhuara

Përvoja globale dhe e gjerë, më shumë se 5 vjeçare e OneTech në zgjidhjet e Dynamics ju lejon të përqendroheni në berthamën e biznesit tuaj dhe të ndaloni së shqetësuari për kohën, performancën dhe perditësimet.

Do you need help?