Sherbime Mirembajtje

Mirembajtje per Microsoft Navision, Dynamics NAV, dhe Business Central​ ERP

Perfitimet e Planeve Tona te Suportit

Trajnim per Stafin

Nëse keni një pyetje të thjeshtë, keni nevojë për këshilla për përmirësimin e një procesi, ose jeni duke kërkuar mënyra për të marrë më shumë nga sistemi.

Minimizim i Risqeve

Një tarifë fikse e planit mujor ju mundeson përdorueseve te caktuar të marrin ndihmën e nevojshme pa pasur nevojë të marrin më parë aprovim per kosto ekstra.

Prioritet ne Trajtimin e Kerkesave

Klientet e paketave premium kate te drejte ti drejtohen direkt stafit te suportit, pa pritur aprovim per te gjitha nevojat per suport per Dynamcis Nav, Dynamics 365 Business Central, Retail One, WMS

Kohe e Percaktuar Pergjigje

Oret e suportit ofrohen 24/7.

Keni Pyetje?

Ekipi jone i suportit do te ju pergjigjet ne nje kohe shume te shpejte ne perputhje me SLA.

Me Shume

Si mund te ju ndihemojme?

Na Kontaktoni

Learn more